Поговорката Там, където има дим, има и огън не е

...
 Поговорката Там, където има дим, има и огън не е
Коментари Харесай

Пушещите трева правят повече секс

 Поговорката " Там, където има пушек, има и огън " не е инцидентна и това е доказаво от следващо проучване на учените от Станфорд. Става дума за следното – напълно безусловно употребяващите марихуана се оказва, че са по-горещи в леглото – или тези, които димят, са в действителност огнени, както може да се перефразира поговорката. С цели 20% пушачите на зеленото растение са по-похотливи от неупотребяващите леката дрога техни съперници. Изследванията не са инцидентни. Учените от Медицинския институт към Станфордския университет са разкрили връзка сред използването на марихуана и честотата на съвкупленията. До тези изводи се стигнало, откакто били оценени данни за 50 000 американци на възраст сред 25 и 45 години. Данните били събрани сред 2002 година и 2015 година Участниците били запитани какъв брой пъти са правили секс през последните 4 седмици и какъв брой постоянно са пушили марихуана през последните 12 месеца.
През предходните 4 седмици дамите, които всекидневно пушели марихуана, правили секс 7,1 пъти, а представителките на нежния пол, които не употребявали марихуана през последните 12 месеца - 6 пъти. Що се отнася до мъжете, всекидневно употребявалите марихуана правили секс 6,9 пъти, а неупотребявалите - 5,6 пъти.
" Казано с други думи, употребяващите марихуана вършат с към 20 на 100 повече секс от неупотребяващите ", съобщи ръководителят на проучването доктор Майкъл Айзенбърг. То е спонсорирано от Американските центрове за надзор и предварителна защита на заболяванията.

Само преди няколко дни някогашният комисар на Националната баскетболна асоциация Дейвид Стърн изрази твърдото си разбиране, че лигата би трябвало да позволи публично на играчите да употребяват марихуана за медицински цели. Това мнение пази и неговият правоприемник Адам Силвър. Марихуаната сега се явява неразрешено вещество според програмата на НБА за битка с опиатите. За пушенето на тревата баскетболистите са застрашени с санкция или краткотрайно прекъсване на спортните права. „ Ако марихуаната сега е в развой на заверка, аз мисля, че и на спортистите би трябвало да бъде разрешено да вършат това, което вършат и останалите жители в страната ”, съобщи Дейвид Стърн, представен от Си Ен Ен.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР